Musa: Bod kod konkurenta za naslov nije loš

Trener Širokog nakon utakmice

Musa: Bod kod konkurenta za naslov nije loš

E. Škorić

Široki Brijeg je u derbiju 15. kola BHT Premijer lige BiH osvojio vrijedan bod u gostima kod Zrinjskog.

Susret u Mostaru završen je bez golova, a domaći su imali najbolju šansu da dođu do pobjede, ali je Stevo Nikolić propustio priliku da realizira jedanaesterac.

“Kada se sve sabere, rekao bih da je remi najrealniji. Ulog je bio velik zato utakmica nije bila pretjerano zanimljiva sa previše prilika. Zrinjski je u prvom dijelu, pogotovo u prvih pola sata, bio bolji, stajao je bolje na terenu, imali su taj jedanesterac, priliku Blaića u završnici, ali i mi smo imali svoju veliku preko Zakarića”, kazao je Musa, dodavši:

“Bod na terenu kod glavnog konkurenta za naslov sigurno nije loš rezultat. Mislim da će do kraja Široki, Zrinjski, Sarajevo voditi borbu za naslov, mada ne treba otpisati niti Željezničar”.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.