Musa: Drugim golom smo riješili pitanje pobjednika

Nakon pobjede Širokog

Musa: Drugim golom smo riješili pitanje pobjednika

Fudbaleri Širokog Brijega su se 11. domaćom pobjedom na Veležom u Premijer ligi BiH vratili na prvu poziciju domaćeg fudbalskog prvenstva, a izabranici Slavena Muse slavili su rezultatom 2:0.

"Prvo želim našim navijačima čestitati 18. rođendan. Mislim da ima ga uljepšali pobjedom. Međutim, imali smo danas izuzetno kvalitetnog protivnika. U prvom poluvremenu bila je to šahovska, rovovska, bitka, bez nekih velikih prilika za pogodak, dok smo na početku drugog dijela igre iskoristili su jednu njihovu pogrešku, a kasnije smo drugim golom riješili pitanje pobjednika", rekao je nakon susreta šef stručnog štaba Širokog Brijega, Slaven Musa.

Već u u srijedu Široki neće imati lagan zadatak, putuju u Bihać gdje ih očekuje utakmica šesnaestine finala Kupa BiH.

"Neće biti lako. Već u utorak putuje u Bihaću na kup utakmicu. Pehar i Kožulj su dobili treće žute kartone, tako da će nam sredina terena biti dosta oslabljena", istakao je Musa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg ima problema sa napadačima, gdje je ekipa deficitarna, ipak strateg tima s Pecare smatra da dok god ekipa daje golove, da to nije veliki problem.

"Ovako bih bio zadovoljan uvijek", kratko je na kraju kazao trener trenutnog lidera na premijerligaškoj tabeli.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.