Musa: Imamo jasan cilj, a to je pobjeda u Mostaru

Široki Brijeg gostuje Veležu

Musa: Imamo jasan cilj, a to je pobjeda u Mostaru

Ekipa Širokog Brijega će sutra (subota) protiv Veleža u Vrapčićima tražiti novu pobjedu kojom bi ostala na prvom mjestu Premijer lige.

"Stanje u ekipi nam je nepromijenjeno. Tai, Kresinger i Brkalo još uvijek nisu spremni. Sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Protivnik je dobar, kvalitetan i rasterećen ali mi imamo svoj cilj, a to je da pobijedimo i osvojimo tri boda", rekao je trener Širokobriježana Slaven Musa i dodao:

"Na utakmici protiv Borca nismo koristili veći broj igrača i umor nam ne može biti nikakav alibi. Moramo biti maksimalno koncentrisani i odigrati dobru utakmicu da bismo došli do tri boda".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.