Musa: Imamo kvalitet za povoljan rezultat

Trener Viteza pred Metalleghe BSI

Musa: Imamo kvalitet za povoljan rezultat

S. Mlaćo

Burno je protekle sedmice bilo u NK Vitez.

Nakon poraza od Olimpika (0:2), ostavku je podnio šef stručnog štaba tog tima Slaven Musa, ali Uprava nije prihvatila istu i Musa je ostao na klupi.

Vitežani imaju velikih problema sa igračkim kadrom, a u nedjelju će u goste ekipi Metalleghea iz Jajca.

"Sigurno da nas očekuje izuzetno teška utakmica koja može odrediti ko će ispasti, a ko ostati u Premijer ligi. Mi se nadamo da možemo ostati neporaženi, a sa pobjedom bi napravili veliki posao. Odranije imamo povrijeđenih igrača, te ne možemo još računati na kapitena Livaju koji ima crveni karton, dok su svi ostali igrači u trenažnom procesu. Ja sam uvjeren da imamo kvalitet da u Banja Luci ostvarimo povoljan rezultat", kazao je trener Viteza Slaven Musa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi