Musa: Jasnija slika nakon Zrinjskog

Trener GOŠK-a

Musa: Jasnija slika nakon Zrinjskog

D. Rakanović

GOŠK će prvu pripremnu utakmicu odigrati sutra u Mostaru, a protivnik će biti aktuelni prvak BiH, Zrinjski. 

Trener Slaven Musa nakon utakmice Pod Bijelim brijegom skratit će broj igrača na treninzima i tako već sad odrediti putnike na pripreme koje su planirane za kraj mjeseca ili početkom narednog.

"Protiv Zrinjskog ćemo dobiti jasniju sliku kadra za narednu sezonu i vidjeti na koga se dalje može računati, a na koga ne", rekao je Musa.

GOŠK je voljom nedavnog žrijeba za protivnike u prvim kolima dobio i Željezničar i Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Optimista sam i vjerujem da ćemo do početka imati dobru ekipu. U prvim domaćim mečevima protiv Širokog i Borca tražit ćemo pobjede, dok ćemo se dobro pripremiti i za Grbavicu i Koševo. Pratit ćemo igre sarajevskih rivala u Evropi. U Ligi 12 nema slabih mečeva i slabih protivnika", dodao je Musa.

GOŠK će do početka sezone ciljano dovesti još nekoliko pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi