Musa: Na Pecari smo favoriti s kim god da igramo

Široki u mislima sa Sarajevom

Musa: Na Pecari smo favoriti s kim god da igramo

Široki Brijeg je uspješno apsolvirao dva gostovanja u jednoj sedmici. Prvo je u Kupu elimisao Jedinstvo, a potom u prvenstvu pobijedio Mladost iz Velike Obarske.

Iako oslabljeni Širokobriježani su prikazali dobru igru i zasluženo pobijedili u Bijeljini.

“Na vrijeme smo postigli gol, a potom smo kontrolisali meč i bili bolji protivnik. Imali smo dvije prilike da vodstvo uduplamo koje nismo iskoristili što je protivnik zamalo kaznio. Uslijedio je drugi gol i rutinski finiš. Važna pobjeda, posebno iz razloga što smo imali objektivne probleme sa izostancima igrača. Nije bilo Mihaljevića i Peke, kao ni kartoniranih Kožulja i Bošnjaka. Na poluvremenu smo ostali bez Pandže koji je igrao pod virozom,” bio je komentar trenera Slavena Muse.

U narednom kolu Široki Brijeg će igrati veliki derbi protiv Sarajeva. Musa je optimista i pitanju ove utakmice.

“Vraćaju nam se četvorica igrača, a nadam se da će i Dino Ćorić biti potpuno fit. Već na sutrašnjem treningu očekujem i Pandžu, tako da ćemo gotovo kompletni igrati derbi protiv Sarajeva. Igramo na Pecari, a na našem stadionu s kim god da igramo smatram das mo favoriti. Cilj je pobijediti i cijelu sedmicu ćemo se pripremati da pobijedimo,” dodao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.