Musa: Najzaslužniji ću biti ako Široki Brijeg osvoji titulu

Bivši trener Širokog Brijega

Musa: Najzaslužniji ću biti ako Široki Brijeg osvoji titulu

Slaven Musa od danas više nije šef stručnog štaba Širokog Brijega. 

Rukovodstvo tima sa Pecare odlučilo se zahvaliti Musi na trogodišnjoj saradnji, a razlog prijevremenog raskida ugovora leži u seriji loših rezultata Širokog Brijega. 

Musa je u razgovoru za SportSport.ba poželio mnogo sreće svojim bivšim fudbalerima i naglasio da će do kraja prvenstva biti najveći navijač Širokog Brijega u borbi za titulu prvaka Premijer lige BiH. 

"Dogovorio sam jutros raskid saradnje i mislim da je to u ovom trenutku najbolje za klub. Široki Brijeg je bio u rezultatskoj krizi, bile su potrebne promjene i svojim bivšim igračima želim mnogo sreće i uspjeha u nastavku prvenstva", kazao nam je Musa, a potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na Pecari sam proveo tri lijepe godine i ako na kraju Široki Brijeg postane prvak to će biti moja zasluga. Široki Brijeg je i dalje na prvom mjestu i do kraja sezone bit ću najveći navijač", poručio je Musa.

Za novog trenera Širokog Brijega imenovan je bivši selektor bh. reprezentacije Blaž Slišković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti