Musa: Ovo nam je škola

Nakon poraza

Musa: Ovo nam je škola

M. Šljivak

Trener GOŠK-a Slaven Musa nije pretjerano zadovoljan nakon poraza na Grbavici od Željezničara (3:1) u prvom kolu Premijer lige.

Željo je dominirao i zasluženo pobijedio, što je i Musa priznao.

"Imali smo šansu za još jedan gol, ali ni 3:2 nam ništa ne znači. Primili smo golove sa 25 metara, niko nije izlazio na šut. Ovo je velika škola za nas, neki momci prvi put igraju u ovakvom ambijentu. Željo je malo na kraju popustio, postigli smo gol i poraz je prihvatljiv", rekao je Musa.

Gošk u narednom kolu čeka Borac i želi do prvih bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igramo kući, vraćaju nam se neki igrači. Očekujemo tešku utakmicu i želimo je dobiti, jer je Borac slabiji od Želje", istakao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi