Musa: Pobjedom ovjeriti tri boda iz prošlog kola

Vitez dočekuje Slobodu

Musa: Pobjedom ovjeriti tri boda iz prošlog kola

D. Kurbegović

Nogometaši Viteza sutra će na svom terenu dočekati ekipu Slobode iz Tuzle. Vitežani ove sezone mnogo bolje igraju na gostujućim terenima, a podatak da su od ukupno četiri pobjede, čak tri ostvarili u gostima dovoljno govori o tome.

Nakon sjajne igre i pobjede u Kaknju protiv Mladosti, Vitežani će sutra dočekati Slobodu iz Tuzle, koja se nalazi u gornjem dijelu tabele. Strateg domaćih Slaven Musa, imao je dovoljno vremena da pripremi ekipu za narednu utakmicu u kojoj se nada konačno pobjedi na domaćem terenu.

"Stanje u ekipi nakon pobjede u Kaknju je na visokom nivou, nemamo velikih problema s igračima. Anel Dedić ima problema s povredom, pa ćemo vidjeti danas na treningu hoće li sutra zaigrati. U ekipu se nakon odrađene suspenzije vraćaju Jeftić i Barišić, dok je čitavu s ekipom trenirao Kapetan, pa se nadamo da bi i on sutra mogao da bude u konkurenciji", ističe Musa.

Sloboda je ozbiljna ekipa, ali Vitez želi uvezati konačno nekoliko pozitivnih rezultata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Veoma bitna nam je bila pobjeda u Kaknju, pripremali smo se za Slobodu, gledali smo neke njihove utakmice, tako da znamo odakle prijeti najveća opasnost iz gostujućeg tabora.Ako odigramo na nivou kako znamo, vjerujem da možemo do tri boda. Iskreno se nadam da ćemo uvezati dvije pobjede i kapitalizirati pobjedu u Kaknju.Liga je veoma izjednačena, samo Zrinjski odskače, ostalo je sve to veoma blizu kada je u pitanju kvalitet.Nadam se pobjedi i podršci publike u sutrašnjoj utakmici", kazao je Musa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi