Musa: Pojedinci su danas podbacili

Trener Širokog Brijega nezadovoljan igrom

Musa: Pojedinci su danas podbacili

Široki Brijeg je jednom nogom u finalu Kupa nakon današnjeg trijumfa u Doboju, u igri koja nije pretjerano oduševila trenera Slavena Musu, što se posebno odnosi na prvi dio igre.

"Objektivno ostvarili smo vrhunski rezultat s obzirom na dešavanja na samom terenu. Sloga je u prvom poluvremenu bila bolji protivnik, a mi smo na pauzu otišli sa neriješenim rezultatom ponajviše zahvaljujući individualnom kvalitetu Wagnera i golmana Bilobrka," kazao je nakon meča Slaven Musa te još dodao:

 

"U drugom poluvremenu smo zaigrali bolje, na vrijeme poveli, a onda je sve bilo lakše. Svoje smo prilike iskoristili, a Sloga svoje nije što je možda posljedica razlike u kvalitetu. Također, tokom drugog dijela primjetno je bilo da smo fizički spremnija ekipa. Neću reći da smo protivnika podcijenili, ali nesumnjivo je da su pojedinci danas podbacili. Sloga nam je pravila probleme, stvorili su nam više prilika nego svi protivnici protiv kojih smo igrali u posljednje vrijeme i sigurno nisu slučajno polufinalisti Kupa."

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije