Musa pred Radnik: Kvalitet je na našoj strani

Široki Brijeg konačno kompletan

Musa pred Radnik: Kvalitet je na našoj strani

Širokom Brijegu pripala je uloga favorita u dvomeču sa Radnikom iz Bijeljine u okviru osmine finala Kupa BiH. 

Prvi meč na programu je sutra na stadionu Pecara, a po prvi put u tekućoj sezoni Slaven Musa na raspolaganju će imati kompletan tim.

„Sa zadovojstvom mogu konstatovati da za sutrašnju utakmicu konkurišu svi igrači kojima raspolažem u ovoj sezoni, uključujući i Damira Džidića koji iza sebe ima dužu pauzu. Damir će sigurno igrati sutra, a bit će još nekih promjena u timu jer moramo misliti na budućnost i pomalo iscrpljujući ritam srijeda – subota,“ kaže Musa.

„Cijenim Radnik, ali objektivno u ovom trenutku kvalitet je na našoj strani. Uz to su oni umorniji jer ispred sebe imaju dug put do Širokog Brijega. Gledao sam sinoć na državnoj televiziji kolegu Bajića koji je takiđer najavio određene promjene u timu, ali mi ćemo se pripremati kao da će igrati u najjačem sastavu. Radnik ima odličnu kontru i neugodne Vučića, Nikića i Obradovića koje nije lako zaustaviti. Cilj Širokog Brijega je pobjeda za miran revanš u Bijeljini,“ dodao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.