Musa: Razočarani smo, bolje da prespavamo

Trener NK Vitez za SportSport.ba

Musa: Razočarani smo, bolje da prespavamo

S. Mlaćo

Nogmetaši Viteza danas su poraženi od Olimpika sa 2:0, te se tako doveli u veoma tešku situaciju pred posljednih 5. kola Lige za opstanak.

Vitez je danas pružio još jednu veoma slabu partiju, te sada ima samo jedan bod prednosti u odnosu na Čelik. Nakon same utakmice bilo je veoma burno u svlačionici Vitežana, a za SportSport.ba je govorio trener tog tima Slaven Musa kojeg su mnogi već proglasili bivšim.

"Sutra ujutro imam sastanak sa predsjednikom. Bolje da prespavamo, a vi će te od ljudi iz kluba dobiti pravovremene informacije. Najmanje što mogu učiniti jeste da razgovaramo i pokušamo popraviti stvari, onoliko koliko se mogu popraviti", jasan je bio Musa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Priznao je da je Olimpik zasluženo slavio.

"Olimpik je bio bolji, a nas očito ne popuštaju nedaće. Razočarani smo, ali imamo sve u svojim rukama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi