Musa: Svi smo ponosni na Špikićev transfer

Trener Širokog

Musa: Svi smo ponosni na Špikićev transfer

Slaven Musa bio je dio ekspedicije Širokog Brijega koja je pohodila Rijeku. Mladi tim Širokog nastupio je na Kvarnerskoj rivijeri gdje se prikazao u dobrom svjetlu.

Osim toga Širokobriježani su tokom osjete Rijeci završili posao sa HNK Rijekom vezan za Jozu Špikića. Pored mladog reprezentativca BiH, Pecaru je do sad napustio Brazilac Hugo, kao i Zoran Plazonić.

„Sa Plazonićem smo bili zadovoljni, ali je on imao neke druge planove i druge ponude, a mi nismo željeli čekati. Zbog toga smo se odlučili na sporazumni raskid,“ izjavio je Musa i dodao:

„Špikćev transfer je potvrda kvalitetnog rada svih ljudi u klubu. Na taj transfer smo svi ponosni. I za Plazonića i za Špikića ćemo tokom ljeta potražiti adekvatne zamjene.“

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.