Trener Širokog nakon utakmice

Musa: Zadovoljan sam, mada ima stvari koje treba popraviti

E. Škorić

Široki Brijeg je u prijateljskoj utakmici sa Odenseom odigrao 1:1. 

"Mogu da budem zadovoljan. Igrali smo protiv agresivne i trkački raspoložene ekipe. Imali smo problema zadnjih pola sata, imali smo igrača manje, pa su se igrači potrošili više nego što su trebali. Rezultat možete prežaliti u ovakvim utakmicama, ali sam zadovoljan trčanjem, taktikom i nekim stvarima", rekao je trener Širokog Slaven Musa za SportSport.ba. dodavši:

"Imam sastav siguran, ali ostalo je još do utakmice sa Željom. No, da se sutra igra utakmica, znao bih početnih 11".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemamo šta kriti. Treći smo na tabeli. Naš osnovni cilj je Evropa, ali naravno da ćemo se boriti za titulu. Definitivno su Zrinjski i Sloboda u prednosti, a niko ne spominje Radnik i Sarajevo", dodao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi