Musemić: Klub i ja imamo velike ambicije

Nakon produženja saradnje

Musemić: Klub i ja imamo velike ambicije

Aktuelni trener tuzlanske Slobode Husref Musemić postigao je dogovor sa rukovodstvom kluba i u naredne dvije sezone ostat će na kormilu crveno – crnih. 

„Razgovarao sam sa predsjednikom Azmirom Husićem i dogovorio dalju saradnju. Ali, znate kako je u sportu, teško je bilo šta garantovati. Moje su ambicije uvijek maksimalne, a nakon razgovora sa predsjednikom Husićem saznao sam da su takve i njegove“, kaže Musemić.

Podsjetimo Musemić je stigao zimus u Slobodu kada je na kormilu naslijedio Portugalca Alfreda Casimira. Sloboda je imala samo 12 osvojenih bodova, a pod njegovim vodstvom na proljeće je osvojeno 28. 

„Rekao sam predsjedniku Husiću kako će spisak igrača na koje više ne računam vrlo brzo dostaviti. Ne želim da ikoga „zavlačim“, da ga onemogućim u mogućem pronalasku nove sredine“, kaže Musemić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda u 30. kolu BHT Premijer lige BiH gostuje u Sarajevu, a na put će se krenuti dan ranije. Posljednji trening pred derbi imat će u Vogošći. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.