Trener Slobode nakon pobjede

Musemić: Mogli smo utakmicu ranije riješiti

M. Šljivak

Fudbaleri Slobode danas su na Tušnju pobijedili Čelik rezultatom 2:1 i plasirali se u četvrtfinale Kupa BiH. 

Trener tuzlanskog kluba Husref Musemić je bio zadovoljan nakon utakmice, iako ističe da su njegovi izabranici trebali ranije riješiti meč u svoju korist. 

"Otvorili smo dobro utakmicu, drugo poluvrijeme odlično imali smo tri-četiri šanse. Žao mi je što se ovo na kraju desilo bez potrebe, ali ne znam stvarno da li ovo ima neke veze sa narednim utakmicama. Mislim da nije bilo potrebe utakmica je bila korektna, mislim da smo utakmicu mogli i ranije riješiti", kazao je Musemić i potom se osvrnuo na crveni karton Kostića. 

"Ja sam daleko bio i nisam stvarno znao šta se dešavalo. Oni koji su vidjeli morat će dati objašnjenje, znate da je nama zabranjeno komentarisati suđenje. Ja sam svakako non stop na nišanu."

Beganović koji vodi Čelik poželio je sreću Slobodi u daljem takmičenju. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Bila su dva različita poluvremena, mislim da smo mi u prvom dijelu dominirali, imali smo svoje prilike i nažalost nismo ih iskoristili. Sloboda je postigla dva slučajna gola i tako došla do pobjede, a ja im želim u nastavku puno sreće. Sloboda je u nastavku utakmice konstantno vršila pritisak i mi smo se morali povući", istakao je trener Čelika.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti