Trener Slobode nakon teškog poraza

Musemić: Moji igrači su bili na drugoj planeti

Pravi šok doživjeli su večeras fudbaleri tuzlanske Slobode. Ekipa Husrefa Musemića kao lider prvenstva došla je na stadion Krupe, ali je iz Banjaluke ispraćena sa čak tri gola u mreži. 

Sloboda je zakazala ne samo u odbrani, već i u napadu, gdje je vladala potpuna bezidejnost.

Ovo je sigurno bilo najgore izdanje Tuzlaka u ovoj sezoni i jedno od najlošijih u proteklih nekoliko godina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sve čestitke Krupi. Sasvim zaslužena pobjeda, jednostavno više su je željeli. Fudbal je takva igra koja veoma brzo kažnjava, pa ako imate pristup kao što su imali moji igrači koji su bili na nekoj drugoj planeti, onda doživite ovakvu sudbinu. Iznenađen sam ovakvim odnosom. Apsolutno nije problem izgubiti utakmicu, ali ovo je bilo ispod svakih kriterijuma. Jednostvno nemam riječi. Pripremali smo se za ovaj meč kao i za svaki drugi. Došli smo dan ranije, imali smo smještaj i sve ono što treba jednoj ekipi, ali očigledno to njima nije bilo dovoljno", rekao je Husref Musemić, trener Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi