Musemić: Nisam pretjerano zadovoljan igrom

Mladost savladala Čelik

Musemić: Nisam pretjerano zadovoljan igrom

U utakmici 11. kola bh. šampionata Mladost je savladala Čelik s minimalnih 1:0.

To je treneru Husrefu Musemiću bio ujedno i debi na klupi Mladosti, a nakon utakmice istakao je da njegovi igrači nisu bili na nivou na kakvom su trebali biti. 

"Utakmica je bila teška i važna za nas. Sve osim bodova nije bilo na nivou na kakvom sam očekivao, ali pobjeda je najvažnija. Sada slijedi pauza i to će biti prilika da se bolje upoznam sa igračima", izjavio je Musemić nakon utakmice i dodao:

"Možda je na igračima bio pritisak, možda je utjecalo i ono što se dešavalo u proteklim danima, ali ponavljam, najvažnije je da smo pobijedili", zaključio je.

Komentar je također dao i trener gostiju Ivo Ištuk. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Gol je jedina istina u nogometu i ko prvi zabije, taj i dobije utakmicu. Imali smo čiste zicere, primili smo gol iz ničega i ponavljaju nam se greške iz prošle utakmice. Sve u svemu, zadovoljan sam borbom i donekle igrom svojih igrača. Uvjeren sam da Čelik ima kvalitet i u ovakvoj situaciji će nam dobro doći pauza", istakao je Ištuk. 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi