Musemić: Nismo zaslužili poraz

Mladost poražena u Širokom Brijegu

Musemić: Nismo zaslužili poraz

M. Maksimović

Husref Musemić bez obzira na poraz od Širokog Brijega sinoć na stadionu Pecara nije bio nezadovoljan po okončanju susreta. 

Temperamentni stručnjak u svojoj izjavi zažalio je samo zbog konačnog rezultatam, odnosno načina na koji je Mladost primila pogotke, dok je igra sve u svemu bila zadovoljavajuća.

“Prema onome što smo prikazali, smatram da nismo zaslužili poraz, posebno uzimajući u obzir ono što smo prikazali tokom drugog poluvremena kada smo imali loptu i stvorili nekoliko dobrih prilika. Poveli smo na vrijeme, imali smo sve u svojim rukama, da bismo kasnije primili dva naivna pogotka i izgubili. U najavi sam rekao da u Širokom možemo odigrati dobro, a to je na Pecari bilo očigledno”, izjavio je Musemić, osvrćući se i na predstojeću zimsku pauzu.

“Pauza je preduga. Do marta ima mnogo vremena da se sve sagleda i kvalitetno izanalizira. Bit će sigurno i odlazaka i dolazaka”, najavio je trener Mladosti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi