Musemić: Očekuje nas teška utakmica

Trener Bordo tima

Musemić: Očekuje nas teška utakmica

Fudbaleri Sarajeva gostovat će u okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra Zrinjskom u Mostaru. 

Povodom ovog meča izjavu je dao trener Bordo tima Husref Musemić.

"Položaj na tabeli, rezultati Zrinjskog govore o kvalitetima te ekipe. Imaju kontinuitet. U posljednje vrijeme su jako dobro vođeni od Bake Sliškovića i očekuje nas jedna zahtjevna utakmica. Međutim, mi imamo kvalitet i znamo koji nam je cilj i kako doći do njega. Očekujem dobru utakmicu. Uz maksimalan respekt i poštovanje prema Zrinjskog, ali mi tu imamo svoju računicu.", rekao je Musemić, osvrnuvši se potom na situaciju u ekipi.

"Almir Bekić ima tri žuta kartona, a pored njega Samir Radovac se nije oporavio nakon Slobode. Svi ostali igrači su na raspolaganju. Sa nama je i Marko Mihojević, koji se oporavio od povrede i vidjet ćemo koliko ga možemo iskoristiti u ovom trenutku."

Musemić je vodio Sarajevo na dvanaest utakmica protiv Zrinjskog u kojima je imao mnogo uspjeha. On je ostvario učinak od sedam pobjeda...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moja dobra statistika? Potrudit ćemo se i nakon ove utakmice da ostane dobra.", zaključio je Musemić.

Duel Zrinjskog i Sarajeva na rasporedu je sutra sa početkom u 19 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi