Trener Slobode

Musemić: Ova utakmica je poput utakmice Schalke - Borussia

E. Škorić

Trener Slobode Husref Musemić bio je tužan nakon poraza od Željezničara.

Iako je Sloboda možda bila konkretnija, Željo je golom Lendrića stigao do velike pobjede.

"Nismo zaslužili poraz, ali to je tako u sportu. Imali smo nekoliko situacija gdej smo mogli nešto riješo, ali nije bilo završnice. Fudbal je takav. Sinoć sam gledao meč Broussije i Schalkea, slično nešto je bilo ovako, dva autogola...", kazao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Umor je jedan od razloga, ali stvorili smo četiri-pet šansi, ali druga stvar je što nismo uspjeli da ih iskoristimo. U fudbalu se takve stvari dešavaju. Nemam igračima ništa specijalno zamjeriti", ističe Musemić. 

Na kraju treba dodati da je atmosfera na ispunjenom Tušnju bila prava fudbalska, te da su na kraju obje ekipe od tuzlanske publike dobile gromoglasne aplauze.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti