Musemić: Pojedini igrači nisu podnijeli pritisak utakmice

Nakon eliminacije u polufinalu Kupa BiH

Musemić: Pojedini igrači nisu podnijeli pritisak utakmice

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja nisu uspjeli da prođu u finale Kupa BiH.

Nakon sjajnog rezultata u prvoj utakmici i remija na Koševu 1:1 protiv Sarajeva, izabranici Husrefa Musemića danas su na svome terenu poraženi od bordo ekipe 2:3, te su na taj način završili takmičenje.

Nakon utakmice domaći trener nije bio zadovoljan pojedinim igračima, te je čestitao kolegi Mehmedu Janjošu na zasluženoj pobjedi i prolasku Sarajeva u narednu rundu takmičenja.

"Mislim da je Sarajevo bilo bolje i da je zasluženo pobijedilo. Očigledno je bilo da pojedini igrači nisu mogli podnijeti pritisak ni značaj ovako bitne utakmice. To se naročito vidjelo u prvom poluvremenu kada su stvorili tri ili četiri prilike pred našim golom", kazao je Husref Musemić nakon susreta i dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Sarajevu čestitam na pobjedi, a mi smo počeli igrati tek kad smo primili golove, a tad je već bilo kasno. Mislim da je ovo i maksimum koji ova ekipa može pružiti. Okrećemo se utakmicama u Premijer ligi, gdje ćemo do kraja prvenstva pokušati osvojiti što više bodova", poručio je trener Mladosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti