Sloboda dočekuje Sarajevo

Musemić: Protiv jačih ekipa igramo bolje

E. Škorić

Sloboda još uvijek sanja titulu, pa će zato uraditi sve da sutra pobijedi Sarajevo u meču 29. kola Premijer lige BiH.

Na današnjoj press konferenciji novinarima su se obratili trener crveno-crnih Husref Musemić i golman Kenan Pirić.

“Ovo je jako bitna utakmica i za nas i za Sarajevo. Nekome će otvoriti put u Evropu, a i mi i oni smo sami krivci što smo se doveli u ovakvu situaciju. Ipak, Sarajeva smo eliminisali u Kupu, evidentno je da protiv jačih ekipa igramo bolje i ne vidim razlog zašto to ne bismo pokazali i sutra. Očekujem tešku i neizvjesnu utakmicu. Sarajevu vjerovatno igra i neriješen rezultat, no vidjećemo kako će se stvari odvijati na terenu”, kazao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Iz nas je važna pobjeda u Travniku koja nas je psihički vratila na pobjednički kolosijek. Protiv Sarajeva nas očekuje težak meč, ali poznato je da protiv jačih timova igramo bolje. Najvažnije je da koncentrisano uđemo u utakmicu, a u tom slučaju ne sumnjam da ćemo osvojiti nova tri boda sa kojima ćemo osigurati Evropu", istakao je golman Pirić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi