Sloboda sutra dočekuje Željezničar

Musemić: Rezultat nam daje pravo da se nadamu finalu

E. Škorić

  Sloboda će sutra u okviru revanša polufinala Kupa BiH ugostiti Željezničar.

U prostorijama SD "Sloboda" održana je press konferencija, a istoj su prisustvovali trener crveno-crnih Husref Musemić i  veznjak Amer Ordagić.

"Kada igrate na dva-tri fronta onda morate očekivati da se dese utakmice kao ova u nedjelju. Prošle srijede smo dobili na Grbavici, sada izgubili, ali teško je zadržati kontinuitet. To ne mogu ni velike evropske ekipe. Imamo rezultat koji nam daje pravo da se nadamo i želimo u finale, mada treba znati da je to rezultat koji je dostižan. Ipak, mislim da imamo snage i kvaliteta da prođemo u finale", rekao je Musemić, dodavši:

"Haris Mehmedagić se vraća u konkurenciju i svi igrači su spremni. Igrači moraju što prije zaboraviti poraze, a isto tako i kada je pobjeda u pitanju. Nema se vremena ni za radovanje ni za tugovanje, pošto se igra svakih nekoliko dana utakmica".

"Imamo prednost, koja je sigurno dostižna, ali moramo biti još pametniji nego u prvoj utakmici. Rezultat nije sve riješio, morat ćemo sutra dati sve od sebe kako bi prošli u finale", smatra Ordagić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi