Musemić: Sreća prati hrabre, Slišković: Zasluženo

Održana press konferencija

Musemić: Sreća prati hrabre, Slišković: Zasluženo

Press konferencija nakon susreta HŠK Zrinjski - FK Sarajevo bila je kratka i jasna. Prvi je riječ dobio Husref Musemić.

Sarajevo je u derbiju 12. kola trijumfovalo s 3:1 i trener bordo tima Husref Musemić je, dakako, bio jako zadovoljan.

"Odigrali smo odličnu utakmicu, sad smo napokon uhvatili priključak za vodećim. Kakav takav, ali ipak priključak. Priznajem da smo imali i malo sreće, ali ona prati hrabre. Ovu pobjedu posvećujem našim navijačima I zahvaljujem Zrinjskom na sjajnom gostoprimstvu i fer i korektnoj utakmici. 

Hvatano evropu a nismo se oprostili od titule, u nogometu je sve moguće",  završio je Musemić svoje viđenje derbija.

Ni Blaž Slišković nije bio uobičajeno opširan u izlaganju.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zaslužena pobjeda Sarajeva bez obzira što smo mi prvih 20 minuta igrali kvalitetnije. Sve ostalo pripalo je gostima. Znali su kako iskoristiti sve naše nedostatke. Nema se što više reći ni dodati, sasvim zaslužena pobjeda Sarajeva. Kako je vrijeme odmicalo sve više se vidjelo da smo nemoćni. Sve čestitke gostima na kao suza čistoj pobjedi", istakao je Slišković.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi