Musemić: U ovom trenutku remi nas ne zadovoljava

SportSport.ba u Čitluku

Musemić: U ovom trenutku remi nas ne zadovoljava

Fudbaleri Sarajeva za duel 21. kola Premijer lige sa Veležom pripremaju se u Čitluku, a ekipa našeg portala posjetila je bordo momčad, te je razgovarala sa šefom struke Husrefom Musemićem.

Nakon što su u Gabeli savladali GOŠK fudbaleri Sarajeva nisu se vraćali kući nego su se za duel sa Veležom odlučili pripremati u Čitluku.

Bordo ekspedicija smještena je u prekrasnom hotelu Brotnjo, a ekipa našeg portala prisustvovala je jučerašnjem treningu Sarajeva.

"Očekujemo tešku utakmicu. Velež je ekipa koja u proljetnom dijelu sezone igra promjenjivo. Imamo informacije o našem protivniku, dobro smo se spremili i očekujemo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu", za SportSport.ba je istakao šef struke bordo momčadi Husref Musemić.

Sarajevo će protiv Veleža nastupati bez standardnih Dupovca i Hadžića.

"Kartoni i povrede su sastavni dio fudbala. Pokušta ćemo za njih naći dostojne zamjene koje će dobro odgovoriti zadacima. Imat ćemo voljni momenat, naša želja je da obradujemo navijače, a da li ćemo u tome uspjeti vidjet ćemo nakon susreta", istakao je Musemić i dodao:

"Volio bih da se nastave naši dobri rezultati u Mostaru. Ako ne možemo pobijediti, onda i neriješeno nije loše, ali sa takvim rezultatom u ovom trenutku ne bih bio zadovoljan. Ne potcijenjujem nikog jer mi smo ekipa koja pretenduje na nešto malo više. Respektujemo svaku ekipu, ali znamo šta želimo."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.