Musemić: Vidi se da je Sarajevo umorno

E. Škorić

Ekipa Mladosti odigrala je dobar meč na Koševu i remizirala sa Sarajevom (1:1), pa je i dalje u igri za finale Kupa BiH.

Mladost Husrefa Musemića napravila je sjajan rezultat, pa se u revanšu za sedam dana nada velikoj senzaciji i finalu Kupa.

"Zadovoljan sam kako je moja ekipa odigrala. Moglo je i bolje, a i gore. Vidi se da je Sarajevo umorno. Imamo rezultat koji nam daje nekakvu šansu i sve je otvoreno. Ovaj ritam je jako ubitačan", kazao je Musemić nakon meča.

Mladost je, podsjetimo, povela golom Kuzmanovića u 12. minuti, ali je Sarajevo preko Ahmetovića izbjeglo poraz i imalo nekoliko prilika u nastavku da dođe i do pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi