Musemić: Za Olimpic je pogodak misaona imenica

Trener ekipe sa Otoke razočaran igrom svojih igrača

Musemić: Za Olimpic je pogodak misaona imenica

A. Beganović

Trener Olimpica, Husref Musemić bio je razočaran izvedbom svojih igrača u drugom poluvremenu večerašnjeg susreta sa Željezničarom, a svoje rezočarenje nije krio ni an press-konferenciji nakon susreta.

"U prvom poluvremenu smo veoma dobro odigrali i trebali smo tada postići koji pogodak. Možda bi i bilo sve drugačije da smo uspjeli, no na našu žalost nismo. Za nas je pogodak, misaona imenica", rekao je Musemić te je dodao na kraju:

"Rani pogodak u drugom dijelu nas je presjekao. Željezničar je preuzeo konce igre u svoje ruke i na kraju je zasluženo slavio. Razočaran sam u odnos mojih pojedinih igrača prema igri jer nije isto izgubiti dva,tri ili pet razlike, no možda je to za mene i dobro jer mi je dalo neke smjernice za budućnost".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.