Trener Slobode

Musemić: Želimo što prije ući u mirne vode

Sloboda nakon dva vezana remija u subotu ima priliku upisati pobjedu protiv Viteza, koji gostuje na Tušnju.

Uoči predstojeće utakmice je na press konferenciji govorio Husref Musemić, trener tuzlanskog tima.

"Generalno, mi ne bismo trebali imati pravo na kiks ali vidite kakva je ovo polusezona. Ovo je jako važna utakmica budući da se i Vitez bori za opstanak kao i mi. Iako smo imali dobre rezultate, još uvijek je to sve otvoreno tako da je ova utakmica od velikog značaja", rekao je Musemić i dodao:

"Vitez je promijenio tenera i ostvario je prije dva-tri dana prvu pobjedu u polusezoni, što im je dobro za samopouzdanje. Imamo određenih igračkih problema, ali se nadam da oni koji budu igrali neće dozvoliti kiks".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Tuzlaka želi sa svojim timom mirno dočekati kraj sezone.

"Respektujemo Vitez. Ima mnogo čudnih rezultata ove polusezone što je po meni dobro za fudbal u BiH. Za nas su važna i ova utakmica i sljedeća protiv Drine. Želimo što prije ući u mirne vode i dovesti se u situaciju da radimo u uslovima bez nekog velikog pritiska"

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.