Musić: Bod dosta dobar, no mogli smo i slaviti

Mladi bh. reprezentativac pružio dobru partiju

Musić: Bod dosta dobar, no mogli smo i slaviti

A. Beganović, foto: Mahir Sarajlić

U okviru 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Travniku su istoimena domaća ekipa i Željezničar podijelili bodove (0:0).

Iako je susret u Travniku završio bez golova može se reći da su prisutni gledaoci na Piroti imali šta vidjeti. Domaći su bili bolji u prvom poluvremenu, dok su gosti iz Sarajeva bilo nešto agilniji u drugom dijelu, pa je remi možda i najrealniji ishod.

Ekipa iz Travnika odigrala je dosta korektno i protiv izrazitog fabvorita osvojila je bod, a jedan od najagilnijih u redovima domaćina bio je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Semir Musić.

"Iako nije bilo pogodaka mislim da nismo razočarali. Željezničar je u utakmicu ušao kao apsolutni favorit, no na terenu se to nije moglo vidjeti. Ispoštovali smo sve što je od nas zahtjevao šef i na kraju smo došli do vrijednog boda", za SportSport.ba je istakao Musić.

"Možda smo bili i bliže pobjedi, no ne trebamo žaliti. Osvojili smo bod, pokazali smo da se možemo ravnopravno suprostaviti i jednoj od najboljih ekipa u ligi, što nas svakako raduje. Imali smo i veliku podršku s tribina, pa se želim zahvaliti našim navijačima. Pokušat ćemo u posljednjem kolu ostati neporaženi, te tako jesenji dio prvenstva završiti na najbolji mogući način", dodao je mladi bh. veznjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.