Nije krio zadovoljstvo

Musić: Predivno je biti sa ovim ljudima

S. Mlaćo

Vedin Musić u dresu reprezentacije nije znao za izgubljenu loptu.

Igrao je Musić srcem i uvijek kraj susret dočekao natopljenog dresa, te su to znali cijeniti i naši navijači. Na prvoj zvaničnoj utakmici u Tirani protiv Albanije 30.11. 1995. godine zauzeo je svoje mjesto u prvoj jedanaestorci te tako zaslužio da njegovo ime bude upisao u anale naše nogometne reprezentacije. 

"Prelijep momenat, prelijepo vrijeme da se nakon 20 godina sastanemo sa pojedinim kolegama s kojima smo skupa dijelili svlačionicu, zajedno branili boje naše zemlje i ja se osjećam predivno", ističe Musić za SportSport.ba.

Prema onom što smo mogli vidjeti, naš nekadašnji reprezentativac djeluje veoma spremno. Možda čak i da odigra bar jedno poluvrijeme, kao nekada.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ja se trudim, non stop sam u treningu te se i dalje osjećam dobro", priznaje nogometaš koji je veći dio svoje igračke karijere proveo u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi