Musić: U Travniku sam primljen na fenomenalan način

Musić: U Travniku sam primljen na fenomenalan način

A. Beganović

Fudbaleri Travnika osvojili su 19. memorijalni turnir "Galib Mujičić, koji se igrao u Vitezu. U polufinalu su Veziri bili bolji od FK Vitez, dok su u finalu i to nakon jedanaesteraca savladali Rudar iz Kaknja.

U oba susreta za Travnik je nastupao i 19-godišnji Semir Musić, koji je u redove Vezira stigao u ovom prelaznom roku iz gradačačke Zvijezde.

"Sretan sam zbog osvojenog turnira. Istina, radi se o prijateljskim susretima, ali pehar je pehar. Jučer sam proslavio 19. rođendan, pa mi današnji trofej dođe kao lijep poklon od saigrača i stručnog štaba", za SportSport.ba je izjavio mladi Musić.

Iako ima tek 19 godina iza Musića su dvije sezone u senioskom fudbalu. Prije dvije godine je nastupao za Slobodu, dok je prošle sezone nosio dres Zvijezde.

"Lijepo mi je bilo u Tuzli, te u Gradačcu, no sada sam u Travniku i samo o tome razmišljam. Odlučio sam upisati fakultet, pa je Travnik nekako bio logičan izbor. Lijepo sam primljen, kako od igrača, tako i od stručnog štaba. Atmosfera je doista fenomenalna i nadam se da ćemo u sezoni ispred nas opravdati očekivanja, te da će navijači biti ponosni na nas. Zahvalio bih se predsjedniku, sportskom direktoru, stručnom štab, te saigračima na sjajnom prijemu, a moje je da opravdam ukazao povjerenje", zaključio je Musić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.