Musina želja je kvalitetno odigrati i pobijediti

Široki Brijeg gost Čelika

Musina želja je kvalitetno odigrati i pobijediti

U velikoj formi u posljednje vrijeme igra tim Širokog Brijega. S izuzetkom poraza u Travniku tim Slavena Muse bezprijekorno je odigrao dosadašnji dio proljetne polusezone. 

Sutra je na programu meč od izuzetne važnosti za branioca naslova u Kupu BiH. Širokobriježani su gost kod Čelika u Zenici.

„Svi su s izuzetkom Ivice Džidića i Davora Landeke spremni za sutrašnju utakmicu što je sigurno dobra stvar. Na put ide i novajlija Peko koji je debitovao u prošlom kolu i sa kojim smo dobili širinu u napadu,“ kazao je Slaven Musa, te dodao:

„Na Bilinom polju ćemo imati sve uslove za dobru fudbalsku predstavu. Atmosfera je u Zenici uvijek fudbalska i dobra, a teren pogodan za nas i igru koju preferiramo. Mi ćemo nastojati iskoristiti sve te blagodati, ali i neke loše strane u timu Čelika koje smo zapazili prethodno. Moramo posebno obratiti pažnju na Mešanovića i Dedića, ali i na Simića ili Salčinovića koji su također opasni igrači.“

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Široki Brijeg jesenas je trijumfovao na Bilinom polju, što je bio jedan od rijetkih poraza Čelika ove sezone.

„Daj Bože da se ponovi ona utakmica. Mi ćemo nastojati ponovo odigrati dobro, a u prilog nam ide i to da smo u ovom trenutku u boljoj formi nego u ono vrijeme kada se igrao taj meč. Ovog puta ima dosta novih igrača i u našem i u timu Čelika. Moja je želja prije svega da odigramo kvalitetno, a što se tiče rezultata naš je cilj pobijediti,“ zaključio je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti