Muslimović: Čast nam je igrati protiv Sarajeva

Trener Bratstva za SportSport.ba

Muslimović: Čast nam je igrati protiv Sarajeva

Fudbaleri Bratstva iz Gračanice sutra na stadionu Koševo u Sarajevu igraju meč šesnaestine finala Kupa BiH protiv Sarajeva.

Trener ovog tima Nusret Muslimović poručio je za portal SportSport.ba da će njegovom timu biti velika čast što gostuje na Koševu i motiv da pokažu koliko znaju i mogu.

"Za nas to nije težak meč, jer nam je čast da igramo protiv jednog takvog kluba koji ima bogatu historiju. Motiv nam je da pokažmo šta znamo i da odigramo koliko možemo. Sarajevo je favorit, ali ni mi nismo za podcijeniti. Pokušat ćemo da se nadigravamo i pokažemo koliko znamo. Ukoliko nam se ukaže prilika, naravno da ćemo pokušati da se plasiramo u osminu finala Kupa BiH", rekao je Muslimović.

On je dodao da je zadovoljan nastupima tima u 1. ligi FBiH.

"Mi imamo dosta mladu ekipu, to su većinom igrači sa našeg prostora. Ako nam se otvori prilika da se domognemo prvog mjesta na kraju sezone mi ćemo to, naravno, prihvatiti", poručio je Muslimović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjetimo da se sutrašnji meč između ovih rivala igra sa početkom od 17.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi