Trener Bratstva nakon poraza od ekipe Sloge

Muslimović: Čestitam domaćinu na fer i korektnom susretu

E. Dindić

U okviru 28.kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine za fudbalere ekipa Sloge iz Simin Hana slavila je protiv ekipe Bratstva rezultatom 3:1, i tako upisala novu pobjedu, dok ekipi iz Gračanice prestoji žestoka borba za opstanak u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Trener Bratstva iz Gračanice Nusret Muslimović iznio je svoja razmišljanja nakon utakmice, te svakako čestitao domaćinu na fer i korektnoj utakmici.

"Prije svega želim da se zahvalim domaćinu na prijemu, na jednoj fer i korektnoj utakmici. Što se susreta tiče loše smo otvorili utakmicu, vrlo brzo primili golove nekim našim greškama. Mislim da na kraju možemo biti zadovoljni što smo se vratili tim jednim golom, i u drugom poluvremenu to je bila sasvim druga slika. Nemam šta da kažem svojim momcima oni su pokušavali danas da se nadigravaju ali to teren nije dozvolio. Mi se okrećemo idućim protivnicima, gdje moramo razmišljati o pobjedama, jer nas očekuje grčevita borba za opstanak", zaključio je Muslimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi