Muslimović: Još uvijek nije kasno za raskid saradnje

Trener Bratstva nije bio zadovoljan

Muslimović: Još uvijek nije kasno za raskid saradnje

S. Mlaćo

Nogometaši Bratstva iz Gračanice remizirali su sa Slavenom iz Živinica (1:1) u prijateljskom duelu.

 Jedini pogodak za Bratstvo postigao je Kalesić, a nakon utakmice trener Gračanlija Nusret Muslimović nije mogao biti zadovoljan viđenim.

"Igrači koji su stigli da pojačaju konkurenciju još uvijek nisu opravdali moja očekivanja, te će u narednom periodu priprema morati pokazati dosta više. Vrijeme kada su igrači dovođeni da hodaju po gradu i ne budu u rosteru za utakmice su prošlost, te će morati opravdati sve što je uloženo u njih, jer još uvijek nije kasno da se saradnja raskine. Ja sam nogomet igrao profesionalno 15 godina, a kao trener radim već sedam godina i svaku marku sam zaradio "krvavo". Bratstvo i ljudi u klubu uvijek imaju velika očekivanja, a i ja sam uvijek želim najviše. Igrači moraju odigrati profesionalno do kraja, i to je ono što će se morati poštovati dok sam ja trener", rekao je Muslimović za nkbratstvo.com.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bratstvo je meč protiv Slavena započelo u sastavu: Divković, Aihodžić, Šuša, Stjepanović, Salkić, Karađuz, Hasić, Vehabović, Stojanov, Poturalić, Mujkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi