Muslimović ne prestaje izluđivati kineske golmane

Zlatan ponovo strijelac

Muslimović ne prestaje izluđivati kineske golmane

M. Šljivak

Zlatan Muslimović nastavio je svoj golgeterski niz u kineskoj Superligi. Naš fudbaeler je u 23. kolu tamošnjeg prvenstva postigao pobjednički i jedini gol na utakmici za svoj Guizhou protiv Qingdaoa (1:0).

Nakon što je prvo poluvrijeme okončano bez golova u 64. minuti Muslimović koristi lošu reakciju odbrane gostujućeg tima, te bez većih problema matirao protivničkog golmana za vodstvo od 1:0, što će se na kraju ispostaviti i kao konačan rezultat susreta.

Zlatanu je ovo dvanaesti gol u 20 utakmica koliko je odigrao u kineskom prvenstvu, a njegov tim je trenutno trećeplasirani sa 37 bodova iz 23 odigrana kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.