Muslin: BiH mi nije interesantna

Srbijanski stručnjak za SportSport.ba

Muslin: BiH mi nije interesantna

E. Čaušević

Srbijanski stručnjak Slavoljub Muslin spominjao se kao mogući kandidat za mjesto novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Muslin je prije nekoliko dana u razgovoru za SportSport.ba izjavio da bi bio spreman razgovarati s čelnim ljudima NSBiH ukoliko su zainteresovani, ali je priznao da nije dobio nikakvu ponudu da preuzme BiH. Međutim, to se u međuvremenu promijenilo što nam je i potvrdio dojučerašnji selektor reprezentacije Srbije.

U razgovoru za SportSport.ba Muslin je priznao da je bilo kontakta sa NSBiH u proteklim danima, ali da je on odbio mogućnost da u budućnosti trenira našu reprezentaciju. On je priznao da trenutno ima druge ponude koje su mu u ovom trenutku dosta zanimljivije u odnosu na onu iz Bosne i Hercegovine.

"Pa, već dosta sam rekao na tu temu. Razgovarao sam sa ljudima iz Bosne i Hercegovine koji su mi ponudili mogućnost da vodim bh. reprezentaciju. Međutim, moram reći da nema nikakvih uslova da dođem i ne želim da ulazim u neke pregovore. Imam sada nekoliko boljih ponuda, a iskreno da kažem i interesantniji za mene nego što je to bh. selekcija. Zahvaljujem se što su me kontaktirali, ali trebaju se okrenuti drugim kandidatima", rekao je Muslin za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjećamo, u četvrtak će u Zenici biti održana sjednica Izvršnog odbora gdje bi trebali saznati ime novog selektora. Najozbiljniji kandidati da zamijene Mehmeda Baždarevića su trenutno Meho Kodro i Amar Osim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi