Muslin: Spreman sam razgovarati ako me neko pozove

Srbijanski stručnjak za SportSport.ba

Muslin: Spreman sam razgovarati ako me neko pozove

E. Čaušević

Srbijanski stručnjak Slavoljub Muslin spominje se kao mogući kandidat za nasljednika Mehmeda Baždarevića na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Tamošnji mediji objavili su sinoć da je dojučerašnji selektor reprezentacije Srbije jedan od kandidata za selektorsko mjesto bh. selekcije. SportSport.ba odlučio je da kontaktira srbijanskog stručnjaka koji nam je priznao da ga još niko nije kontaktirao iz NSBiH, ali da je spreman da razgovara ukoliko ga neko pozove.

"Nemam nikakav komentar na te priče. Sinoć sam dobio dosta poziva i prvi put to čujem. Niko me nije kontaktirao i neću da diskutujem o tome jer ne znam odakle je ta priča došla. Mogu samo da kažem da nije bilo nikakvih razgovora. Ja sam čovjek koji je spreman sa svima da razgovara i pregovara ukoliko dođe do toga saslušao bih sve i kasnije odlučio šta i kako", rekao je Muslin, te dodao:

"Ne mogu vam sada reći da sam zainteresovan za selektorsko mjesto reprezentacije Bosne i Hercegovine. Prvo trebam postati zvanično kandidat za tu poziciju, a tek kasnije bismo mogli ozbiljnije da pričamo na tu temu".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Muslin je nedavno dobio otkaz u reprezentaciji Srbije iako je ovaj tim odveo direktno na Svjetsko prvenstvo koje se narednog ljeta igra u Rusiji. Srbijanski stručnjak je u svojoj karijeri vodio mnoge klubove poput Crvene zvezde, Lokomotive iz Moskve, belgijskog Standarda, Levskog, Bordeauxa i Lensa. 

Podsjećamo, članovi Komisije NSBiH bi 15. novembra trebali predložiti kandidate za selektorsku poziciju. Novi selektor bh. reprezentacije trebao bi biti poznat dan kasnije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi