Selektor naše reprezentacije iz Brazila

Muzurović: Ovi momci zaslužuju veliku pažnju

S. Mlaćo

Selektor naše nogometne reprezentacije koja je 18. decembera 1996. godine u Manausu izašla na megdan velikom i sjajnom Brazilu bio je Fuad Muzurović.

I na večerašnjoj manifestaciji "I Tirana i Marakana" održanoj na Mojmilu Muzurović je bio trener jedne od momčadi, a za SportSport.ba se prisjetio sjajnih trenutaka iz tadašnjih vremena.

"Ovo je jedno izvanredno druženje sa nadom da postane tradicija i da se organizuje svake godine. Ovi momci u svakom slučaju zaslužuju veliki pažnju, te da sa ovog mjesta selektoru Meši poželimo sreću i da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo u Rusiju", istakao je Muzurović.

"Bilo je puno prepreka, s obzirom da se moglo javiti samo satelitskim telefonom, ali bili smo u povoju da bi kasnije sve ispalo izvanredno, te smo svake godine rasli. Ja vidim svijetlu budućnost naše reprezentacije te sam uvjeren da će Meša Baždarević napraviti uspjeh. Bio je prošle godine u baražu, a ove godine očekujemo direktno da idemo na Svjetsko prvenstvo", prisjetio se Fuad Muzurović, bivši selektor naše nogometne reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi