Na Grbavici se radi punom parom

Radovi na Grbavici

Na Grbavici se radi punom parom

A. Beganović, foto: A. Berbić

Fudbalski klub Željezničar u narednoj sezoni evropske susrete želi igrati na Grbavici, pa su tim povodm prije par dana počeli radovi na ovom stadionu.

Višestruki bosanskohercegovački prvak, FK Željezničar, piše najljepšu priču bosanskohercegovačkog sporta u ovoj godini. Osim dobrih igara i rezultata koje ostvaruju izabranici Edisa Mulalića pečat najljepšoj priči daje i aktuelno rukovodstvo kluba, koje gotovo svake sedmice pozitivno izenadi navijače Plavih.

Početkom ovog mjeseca čelnici kluba najavili su da će Željezničar od iduće sezone evropske susrete, ukoliko ih kroz prvenstvo ili kup osigura, igrati na Grbavici. A, da najave iz Zvorničke 27 nisu bile samo pucanj u prazno pokazuje i početak radova na rekonstrukciji stadiona.

Bageri su konačno na Grbavici, radi se punom parom, a prva faza radova obavlja se na zapadnoj strani stadiona Grbavice. Trenutno se pravi parking, televizijski studio i prostorije za delegate, dok se pak na sjevernoj tribini polako postavljaju nove stolice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako to sve izgleda možete pogledati u fotogaleriji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi