"Na Koševu ćemo se nadigravati"

Puručuje napadač Radnika

"Na Koševu ćemo se nadigravati"

M. Jakovljević

Radnik u okviru 18.kola Premijer lige BiH gostuje Sarajevu na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase. 

Ovaj susret može direktno da odluči ko će biti drugi na tabeli poslije prvog dijela prvenstva, a iz Radnika uoči utakmice ističu da su šanse za pobjednika podjednake.

"Teren je mjesto gdje se odlučuje ko je bolji. Mi tamo idemo da se nadigravamo, da ostvarimo povoljan rezultat. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost i pokušat ćemo to da neutrališemo. Želimo uspješno okončati ovu polusezonu", kazao je uoči utakmice Marko Obradović, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera u klubu je odlična. Nemamo nikakav pritisak i igrat ćemo našu igru koju primjenjujemo na gostovanjima, gdje smo uspješni", dodao je najbolji strijelac Radnika i velika uzdanica trenera Nebojše Miloševića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije