Na Piroti navijači utrčavali, Olimpic osvojio bod

Remi u Travniku

Na Piroti navijači utrčavali, Olimpic osvojio bod

E. Škorić

Susret Travnika i Olimpica u 24. kolu Premijer lige BiH završen je bez pobjednika (0:0).

Travničani žele da osiguraju opstanak, dok je Olimpic bezbrižan u gornjem dijelu tabele. Domaći su danas, dakle, igrali pod pritiskom i u takvim okolnostima nisu uspjeli da ostvare pobjedu.

Na Piroti je bilo dosta šansi. Odmah je Čavić imao dobru šansu za Travnik, ali je pucao ravno u Hamzića, da bi potom Osmanagić na drugoj strani promašio.

Mladi Varešanović je imao novu šansu za goste u osmoj minuti, ali je iz dobre pozicije pucao preko gola. Potom je u šansi ponovo bio Osmanagić, ali ništa…

Musić je u 17. minuti izašao sam pred Hamzića, ali je loše pucao. Smajić na drugoj strani puca pored gola Vezira. Kovač je imao očajan pokušaj u 33. minuti za domaće.

Do kraja prvog dijela bilježimo i Aleksićev loš potez, kada se spetljao iako je bio sam pred golom gostiju. I u nastavku je bilo uzbuđenja, nešto manje doduše, ali mreže se nisu tresle.

Zanimljivo da je meč prekinut u 88. minuti kada su domaći navijači utrčali u teren, ali je nakon 20-ak minuta nastavljen. 

Travnik - Olimpic 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Travnik: Nurković, Kovač, Nuhić, Aleksić, Hasečić, Dudić, Varupa, Musić, Sadiković, Smajić, Čivić.

Olimpic: Hamzić, Merajić, Regoje, Brković, Pandža, Smajić, Varešanović, Bogičević, Gligorov, Jusufović, Osmanagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti