Na Skupštini ipak isti delegati

Komisija za propise N/FSBiH odlučila

Na Skupštini ipak isti delegati

Skupština Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine 26. maja biće sačinjena od istih delegata koji su odbili statut na predhodnoj sjednici.

Ovu je odluku donijela Komisija za propise Nogometnog/FUdbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koja je donijela odluku da će na Skupštinu N/FSBiH koja će se održati 26. maja biti pozvani isti oni delegati koji su već jednom odbili statut na sjednici održanoj 29. marta.

Komitet za normalizaciju N/FSBiH zatražio je od Komisije za propise da se očituje povodom ovog pitanja, a sa ovom odlukum je definitivno da će novi statut teško biti usvojen te da nam vjerovatno slijedi jednogodišnja suspenzija.

Komisija za propise je kao glavni razlog svoje odluke navela da bi izbor novih skupštiniskih delegata trajao više od dva mjeseca, te da za takvo nešto nema vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.