Vojvodić: Kako god završi igrači su zaslužili respekt

Sloga gostuje Slobodi

Vojvodić: Kako god završi igrači su zaslužili respekt

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode i Sloge sutra na Tušnju igraju revanš utakmicu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

U prvoj utakmici prije sedam dana u Siminom Hanu nije bilo golova, a putnika u polufinale saznat ćemo sutra na Tušnju. Danas je održana zajednička press konferencija ova dva kluba, a trener Sloge, Darko Vojvodić, kazao je da i sutra očekuje čvrstu utakmicu.

"Prošli put smo odigrali jednu čvrstu utakmicu. Kada se sve sabere najrealnije je što se završilo remijem. Očekujem da i sutrašnja utakmica bude čvrsta. Svi igrači su zdravi i spremni. Bez obzira kakav rezultat bude ovi momci su zaslužili respekt", rekao je Vojvodić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi