Na Turniru prijateljstva bez zastave BiH i N/FSBiH

Slučajno ili namjerno?

Na Turniru prijateljstva bez zastave BiH i N/FSBiH

Po drugi put u organizaciji Save Miloševića, a pod pokroviteljstvom N/FSBiH, FS Srbije i UEFA-e, u Bijeljini se održava Turnir prijateljstva na kojem učestvuju selekcije mlađih kadeta klubova iz bivše Jugoslavije.

Turnir čiji je glavni pokretač legendarni napadač fudbalske reprezentacije SR Jugoslavije, a kasnije Srbije i Crne Gore i Srbije, Savo Milošević organizovan je na jednom visokom nivou. Utakmice najboljih U-16 timova iz regiona mogu se pratiti i u direktnim prenosima i rekli bi da je gotovo sve idealno. Nažalost, nije!

Naime, na terenu na kojem se igra veći dio utakmica Turnira prijateljstva nedostaju zastava Bosne i Hercegovine, zemlje na čijem se teritoriju igra turnir, kao i zastava N/FS BiH, saveza koji je jedan od dva pokrovitelja ovoga turnira.

Na turniru se igra tek drugi dan, a organizatori ove sportske manifestacije imaju priliku da do kraja turnira isprave ovu grešku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti