Dženan Bureković nakon utakmice sa Veležom

"Nadam se da ćemo u Mostaru izboriti prolaz u polufinale"

D. Kurbegović

Prvu utakmicu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine jučer su u Zenici odigrali Čelik i mostarski Velež. Duel na Bilinom Polju završen je bez golova. 

Nakon utakmice razgovarali smo sa fudbalerom Čelika Dženanom Burekovićem koji je istakao kako je zadovoljan utakmicom, te da se nada da će njegov tim u Mostaru izboriti plasman u polufinale. 

"Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, imali smo par prilika. Svoje prilike je imao i Velež, ali ih nisu iskoristili. U uzvratu se nadam najboljem, nadam se da ćemo proći dalje. Ekipa je malo umorna što se i osjetilo, ali mislim da ćemo u Vrapčićima napraviti dobar rezultat i plasirati se dalje," rekao je Bureković i dodao: 

"Sigurno je da je prednost za Čelik to što Velež igra nešto slabije pred svojim navijačima. Nadam se da ćemo proći dalje. Sigurno je da želimo i protiv Zvijezde u prvenstvu nastaviti dobar niz i pozivam sve navijače da dođu na stadion i da nas podrže," rekao je Bureković. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.