Nadarević pronašao novi klub u Italiji

Korak nazad u karijeri

Nadarević pronašao novi klub u Italiji

Bh. internacionalac Enis Nadarević, koji je jedno vrijeme bio član Genoe, skrasio se u italijanskom trećeligašu. 

Ovaj 29-godišnji krilni fudbaler koji je rođen u Bihaću je bio slobodan igrač od septembra kada se sporazumno razišao sa Trapanijem, a potragu za novim klubom je danas i zvanično okončao.

Mediji u Italiji su objavili da je Nadarević dogovorio sve sa desetoplasiranim trećeligašem Monopolijem i potom stavio paraf na ugovor, a ovo je svakako korak nazad u njegovoj dosadašnjoj fudbalskoj karijeri.

Nadarević je u prošlosti igrao dobro u Seriji B i 2013. godine je kupljen od strane Genoe. U elitnom rangu se nije snašao i odigrao je svega tri utakmice, pa je uslijedio povratak u Seriju B gdje je kasnije oblačio dresove Cesene, Barija, Trapanija, Novare... 

Karijeru je, podsjećamo, započeo u Krajini iz Cazina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi