Najbolja posjeta na Koševu, na Policama tek 100 gledalaca

Posjeta na premijerligaškim terenima

Najbolja posjeta na Koševu, na Policama tek 100 gledalaca

Oko osam hiljada gledalaca pohodilo je premijerligaške terenu u 26. kolu BHT Premijer lige, što znači da je svaki meč u prosjeku posmatralo po 1000 gledalaca. 

Najbolju posjetu zabilježili smo na stadionu „Asim Ferhatović –Hase“ u Sarajevu na utakmici između Sarajeva i Zvijezde kojoj je prisustvovalo 3000 gledalaca.

Trijumf Željezničara nad Olimpicom na stadionu Otoka posmatralo je 1500 gledalaca, dok je pobjedi Borca nad Rudarom na Gradskom stadionu u Banjoj Luci posvjedočilo 1000 gledalaca.

Najslabija posjeta očekivano je zabilježena na trebinjskim Policama gdje se okupilo tek stotinu gledalaca. Treba napomenuti da je prvoligaškoj utakmici između Slobode i GOŠK-a u Tuzli prisustvovalo više gledalaca nego i na jednom premijerligaškom meču.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posjeta u 26. kolu:

Sarajevo – Zvijezda 3000
Velež – Travnik 650
Olimpic – Željezničar 1500
Čelik – Travnik 800
Leotar –Zrinjski 100
Široki –Slavija 500
Borac – Rudar 1000
Mladost – Vitez 400

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.