Najbolji strijelac Prve lige RS nova akvizicija Radnika

Ekipa iz Bijeljine sve jača

Najbolji strijelac Prve lige RS nova akvizicija Radnika

A. Beganović

Najprijatnije iznenađenje prvog dijela premijerligaške sezone, Radnik iz Bijeljine, u svoje redove je doveov najboljeg strijelca Prve lige Republike Srpske.

Premijerligaš iz Bijeljine potpisao je trogodišnji ugovor sa sada već bivšim fudbalerom Tekstilca, Aleksandrom Glišićem.

Mladi 24-godišnji napadač, koji je u prvom dijelu sezone u Prvoj ligi Republike Srpske sa devet pogodaka bio najbolji strijelac, uspješno je prošao probni period u Radniku, te je stavio potpis na trogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glišić je zadovoljan zbog potpisa ugovora sa Radnikom, a osim za Tekstilac u dosadašnjoj karijeri je nastupao još za FF Stockholm, Crvenu Zemlju iz Nove Vesi i Slogu iz Srpca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi